taller sobre Dissidències Sexuals, Afectives i d’Identitat

Quan vaig a fer actuacions o tallers de màgia sovint em trobo que, malgrat mencionar que soc trans, la meva identitat no és tinguda en compte. Això posa de manifest una realitat: ens fa falta més formació.

He treballat professionalment com a director d’educació en el lleure durant sis anys i, tot i que ara em dedico professionalment a la màgia, em resulta molt complicat, fins i tot impensable, separar l’art de l’educació. Al llarg de la meva carrera professional he descobert que els artistes i els educadors tenim moltes característiques comunes, però una de les més essencials és la nostra eina de treball: la sensibilitat.

Amb ganes de seguir transformant els espais, el 2022 vaig començar a realitzar xerrades sobre gènere per a equips educatius. El 2023 vaig dissenyar una formació online de 4 mòduls sencers que es va oferir com a formació al professorat a través de l’Escola AEFA i, paral·lelament, he realitzat formacions internes per equips de monitoratge que treballen dins del sector de l’educació en el lleure. Des de llavors he dinamitzat conferències i tallers a totes aquelles escoles, biblioteques i centres oberts que m’ho han demanat.

de què tracta ?

Com són els lavabos del teu centre educatiu? Com s'explica el cos? "Marica" és un insult habitual? Com juguem? Quines històries expliquem? Com parlem de salut sexual? I nosaltres, què? Hi tenim alguna cosa a veure?

Fem-nos preguntes sobre gènere, orientació sexual, llenguatge inclusiu, vincles sexo-afectius, comunicació amb les famílies, espais de joc, el nostre paper com a educadoris, etc. 

Qüestionem el model educatiu actual per transformar-lo en l'eina que necessitem per construir una societat més lliure, més igualitària i més justa per a tothom. Oferim eines i recursos per poder fer-ho real.

Anterior
Anterior

Taller de Màgia

Siguiente
Siguiente

Extraescolar de màgia